The traditional Kazakhstan food include mutton and horse – beef as well as sour – milk products which are closely associated with nomadic way of life. t

1 Январь 0001 →

The traditional Kazakhstan food include mutton and horse- beef as well as sour - milk products which are closely associated with nomadic way of life.the main dishes of Kazakh cuisine are as follows cooked mutton and horse-beef (beshbarmak)kuyrdak(fried) mutton pluck) horce-beef delicatessen(chuzhuk kazy zhal zhaya sheep's milk,cow's milk and the products (katyk kurt irimshik and mater's milk kymyz.Apperance of flour in the kazakh diet renewed the traditional dish -beshbarmak.which/began to be served with large piecec of rolled dough.other dishes appeared like kuimak kattana oina-puff flat cakes fried in oil.the kazakh cuisine is al also remarkabre for tasky plov pilaf cooked of rice and mutton.And of course no feast goes without strong and tasky creamed tea

  • Традиционные Казахстан кухня-баранина и конина, а также кисломолочных
    продуктов, тесно связанного с кочевым образом жизни. Основные блюда
    казахской кухни следующим образом: приготовленная баранина и конина
    (бешбармак), kuyrdak (жареный бараний Ливер), конина кулинария (холодные
    закуски из конины, казы, жал, жая), овечье молоко, коровье молоко и
    продукты (катык, Курт, irimshik, и кумыс (кымыз). Появление муки в
    казахской диете возобновило традиционное блюдо - бешбармак, который
    начал подаваться с большой кусочки раскатанного теста. Появились и
    другие блюда, как kuimak, каттама компании oima - слоеные лепешки,
    жаренные в масле. Казахской кухни примечателен также и вкусный плов
    (плов) - то есть, приготовленную из риса и баранины. И, конечно, ни одно
    застолье не обходится без крепкого и вкусного чая со сливками.

See also:
Английский язык
Похожие записи

Комментарии закрыты.