Give me …. cigarette. a ab thec -2Yesterday I found ….. wallet in the street. a abthec -3 Look out of …. window! a ab thec-4 What is …. longest r

1 Январь 0001 →

Give me .... cigarette.
a) a
b) the
c) -
2)Yesterday I found ..... wallet in the street.
a) a
b)the
c) -
3) Look out of .... window!
a) a
b) the
c)-
4) What is .... longest river in the world?
a) a
b) the
c) -
5) ...... apple a day keeps the doctor away.
a) An
b) The
c)-
6) I love .... oranges.
a) a
b) the
c) -
7) There is a red pen on the table. Give me ..... pen.
a)a
b) the
c) -
8) I am going to ...... countryside tomorrow.
a) a
b) the
c) -
9) Would you like ..... cup of coffee?
a) a
b) the
c) -
10) Where is ...... Everest situated?
a) a
b) the
c) -
11) Jane is ..... tallest girl in our class.
a) a
b) the
c) -

  • 1) a
    2) the
    3) -
    4) the
    5) an
    6) -
    7) a
    8) the
    9) a
    10) -
    11) the
    Удачи :)
  • 1 - a
    2 - a
    3 - b
    4 - b
    5 - a
    6 - c
    7 - b
    8 - c
    9 - a
    10 - b
    11 - b



See also:
Английский язык
Похожие записи

Комментарии закрыты.