Choose the correct alternative.1.When we … the room he… to his friends. a were entering … spokeb entered … was speakingc were entering … was speaking2

1 Январь 0001 →

Choose the correct alternative.

1.When we … the room he… to his friends.

a) were entering … spoke

b) entered … was speaking

c) were entering … was speaking

2. The students … playing basketball when they … their teacher.

a) played … were seeing

b) were playing … were seeing

c) were playing … saw

3…. you ever … to Great Britain?

a) have … been

b) had … been

c)was … been

4…. USA is washed by … Pacific Ocean from … west.

a) - … the … the

b) the … the … the

c) - … a … -

5.This room is … comfortable … that one.

a) so … as

b) as … as

6.Where … the key?

a) are

b) am

c) is

7. This film was … interesting than last week's.

a) much

b) more

c) not so

8. Fred (go) home and (have) a shower before he (call) his sister.

a) went…had…called

b) goes…has…called

c) had gone…had…will call

9. While my sister (play) tennis, I (do) her homework.

a) is playing…did

b) was playing…was doing

c) played…did

10. I usually wear skirts, but today I … trousers.

a) am wearing

b) wears

c) wearing

11. I’m fond of nature.

a) –

b) the

c) a

12. It's … nice day. Let's go out!

a) so

b) such a

c) such

13. I'm …in the news.

a) interesting

b)  interested

c) interest

14. "Must I take my umbrella?" "No, you …. It's not going to rain."

a) needn't

b) mustn't

c) don't

15. This car is more… than that one.

a) fastest

b) faster

c) modern

16. This question is … difficult for me.

a) such

b) too

c) enough

17. She doesn't like …television.

a) see

b) watch

c) watching

18. She hasn't written to me … we met last time.

a) since

b) before

c) for

19. This record-shop… be a book-shop a few years ago.

a) used

b) used to

c) would

20. I was … .

a) at home all day yesterday

b) all day at home yesterday

c) yesterday at home all day

  • 1.b
    2.c
    3.a
    4.a
    5.b
    6.c
    7.b
    8.a
    9.c
    10.a
    11.a
    12.c
    13.b
    14.a
    15.b
    16.b
    17.c
    18.b
    19.b
    20.a


See also:
Английский язык
Похожие записи

Комментарии закрыты.

Choose the correct alternative.1.When we … the room he… to his friends. a were entering … spokeb entered … was speakingc were entering … was speaking2

1 Январь 0001 →

Choose the correct alternative.

1.When we … the room he… to his friends.

a) were entering … spoke

b) entered … was speaking

c) were entering … was speaking

2. The students … playing basketball when they … their teacher.

a) played … were seeing

b) were playing … were seeing

c) were playing … saw

3…. you ever … to Great Britain?

a) have … been

b) had … been

c)was … been

4…. USA is washed by … Pacific Ocean from … west.

a) - … the … the

b) the … the … the

c) - … a … -

5.This room is … comfortable … that one.

a) so … as

b) as … as

6.Where … the key?

a) are

b) am

c) is

7. This film was … interesting than last week's.

a) much

b) more

c) not so

8. Fred (go) home and (have) a shower before he (call) his sister.

a) went…had…called

b) goes…has…called

c) had gone…had…will call

9. While my sister (play) tennis, I (do) her homework.

a) is playing…did

b) was playing…was doing

c) played…did

10. I usually wear skirts, but today I … trousers.

a) am wearing

b) wears

c) wearing

11. I’m fond of nature.

a) –

b) the

c) a

12. It's … nice day. Let's go out!

a) so

b) such a

c) such

13. I'm …in the news.

a) interesting

b)  interested

c) interest

14. "Must I take my umbrella?" "No, you …. It's not going to rain."

a) needn't

b) mustn't

c) don't

15. This car is more… than that one.

a) fastest

b) faster

c) modern

16. This question is … difficult for me.

a) such

b) too

c) enough

17. She doesn't like …television.

a) see

b) watch

c) watching

18. She hasn't written to me … we met last time.

a) since

b) before

c) for

19. This record-shop… be a book-shop a few years ago.

a) used

b) used to

c) would

20. I was … .

a) at home all day yesterday

b) all day at home yesterday

c) yesterday at home all day

  • 1.b
    2.c
    3.a
    4.a
    5.b
    6.c
    7.b
    8.a
    9.c
    10.a
    11.a
    12.c
    13.b
    14.a
    15.b
    16.b
    17.c
    18.b
    19.b
    20.a


See also:
Английский язык
Похожие записи

Комментарии закрыты.