1 you’re always … a risk when you take a stranger into your home. a making b taking. c having. d doing2 as … as I know, we have not received

1 Январь 0001 →

1) you're always ... a risk when you take a stranger into your home.
a) making b) taking. c) having. d) doing
2) as ... as I know, we have not received a bill for the new computer.
a) much b) soon c) long d) far
3) a lot of businesses need to ... extra staff to cope with the rise in demand.
a) take in b) take over c) take on d) take up
4) you remind me ... my sister.
a) on b) of c) to d) -
5) I spoke to ... people at the bus stop.
a) a pair b) a few c) another d) a lot
6) the trouble is that we're just not used ... work so hard.
a) have to b) to have to c) to having to d) having to
7) you ... keep a box of matches handy in case the lights go out again.
a) had better to b) ought c) had better d) should rather
8) he lives on a farm, .... the caste.
a) nearby to b) not much far from c) quite near at d) not far away from
9) after questioning ... go home.
a) they let him to. b) he was let c) he was let to d) he was allowed to
10) many accidents are caused by ... driving. a) careless b) harmful. c) careful d) harmless
11) what does that notice ....?
a) tell b) print c) say d) write
12) I suggest ..... the blue coat rather than the pink one.
a) that you should wear b) you wore c) you to wear d) you wearing
13) when you make the sandwiches you will need 12 ... of bread per person.
a) slices b) layers c) bars d) loaves
14) I wish I ..... to play the guitar when I was younger.
a) didn't learn b) wouldn't learn c) had learned d) learned
15) I'll phone you as soon as I ....
a) arriving b) will arrive c) arrive d) arrived
16) we have agreed ..... the need for firm action
a) in b) on c) at d) for

  • 1)с
    2)d
    3)b
    4)d
    5)b
    6)b
    7)d
    8)d
    9)c
    10)a
    11)c
    12)a
    13)d
    14)d
    15)c
    16)d



See also:
Английский язык
Похожие записи

Комментарии закрыты.

1 you’re always … a risk when you take a stranger into your home. a making b taking. c having. d doing2 as … as I know, we have not received

1 Январь 0001 →

1) you're always ... a risk when you take a stranger into your home.
a) making b) taking. c) having. d) doing
2) as ... as I know, we have not received a bill for the new computer.
a) much b) soon c) long d) far
3) a lot of businesses need to ... extra staff to cope with the rise in demand.
a) take in b) take over c) take on d) take up
4) you remind me ... my sister.
a) on b) of c) to d) -
5) I spoke to ... people at the bus stop.
a) a pair b) a few c) another d) a lot
6) the trouble is that we're just not used ... work so hard.
a) have to b) to have to c) to having to d) having to
7) you ... keep a box of matches handy in case the lights go out again.
a) had better to b) ought c) had better d) should rather
8) he lives on a farm, .... the caste.
a) nearby to b) not much far from c) quite near at d) not far away from
9) after questioning ... go home.
a) they let him to. b) he was let c) he was let to d) he was allowed to
10) many accidents are caused by ... driving. a) careless b) harmful. c) careful d) harmless
11) what does that notice ....?
a) tell b) print c) say d) write
12) I suggest ..... the blue coat rather than the pink one.
a) that you should wear b) you wore c) you to wear d) you wearing
13) when you make the sandwiches you will need 12 ... of bread per person.
a) slices b) layers c) bars d) loaves
14) I wish I ..... to play the guitar when I was younger.
a) didn't learn b) wouldn't learn c) had learned d) learned
15) I'll phone you as soon as I ....
a) arriving b) will arrive c) arrive d) arrived
16) we have agreed ..... the need for firm action
a) in b) on c) at d) for

  • 1)с
    2)d
    3)b
    4)d
    5)b
    6)b
    7)d
    8)d
    9)c
    10)a
    11)c
    12)a
    13)d
    14)d
    15)c
    16)d



See also:
Английский язык
Похожие записи

Комментарии закрыты.