№1. Выберите и обведите правильный вариант.1. He … ski tomorrow. a will beb willc is2.They … buy the computer. a won’tb aren’tc isn’t3. He … busy. a will

1 Январь 0001 →

№1. Выберите и обведите правильный вариант.
1. He … ski tomorrow.
a) will be
b) will
c) is
2.They … buy the computer.
a) won’t
b) aren’t
c) isn’t
3. He … busy.
a) will
b) be
c) will be
4. Next December I … eleven.
a) am
b) will
c) will be
5. How many cassettes … buy tomorrow?
a) he will
b) will he
c) won’t
6. When … they visit us?
a) do
b) are
c) will
7. She can … English.
a) speak
b) to speak
c) speaks
8. …
cloud today?
a) It is
b) Is it
c) It
9. He won’t be … tomorrow.
a) early
b) come
c) come early
10. I … hot.
a) am not
b) don’t
c) isn’t
11. Mrs Smith has got two … .
a) baby
b) babies
c) baby’s
12. … toys have you got?
a) How
b) How old
c) How many
13. Mr Brown’s sons are … .
a) sportsman
b) a sportsman
c) sportsmen
14. There aren’t … carpets in the house.
a) some
b) any
c) the
15. There … a sofa in the kitchen.
a) is no
b) aren’t
c) isn’t
16. What … in the kitchen?
a) are there
b) is there
c) are
17. It … be cloudy.
a) isn’t
b) doesn’t
c) won’t
18. It … cloudy.
a) isn’t
b) doesn’t
c) won’t
19. There are … there.
a) book
b) a book
c) some books
20. … in the box.
a) There is no pen
b) There is the pen
c) No pen is
№2. Выберите и обведите правильный вариант.
1. He … go there next month.
a) won’t
b) isn’t
c) doesn’t
2. They … angry.
a) will
b) be
c) will be
3. Tom … visit his grandmother tomorrow.
a) wants
b) will
c) is
4. When … she visit that country? – Next year.
a) does
b) is
c) will
5. Sam can … dolls.
a) make
b) to make
c) makes
6. What … have for lunch?
a) they will
b) they won’t
c) will they
7. I … ill.
a) am
not
b) don’t
c) isn’t
8. He won’t be happy … you tomorrow.
a) to see
b) see
c) sees
9. Next June I … twelve.
a) am
b) will
c) will be
10. … sunny today?
a) It is
b) Is it
c) It
11. The dog’s … are white.
a) tooth
b) teeth
c) house
12. … pets have you got?
a) How
b) How old
c) How many
13. What colour … your cat?
a) does
b) are
c) is
14. There are … in the box.
a) doll
b) a doll
c) some dolls
15. … in the basket.
a) There is no tomato
b) There is the tomato
c) No tomato is
16. What … on the shelf?
a) are
b) is there
c) are there
17. It … be windy.
a) isn’t
b) doesn’t
c) won’t
18. It … cold.
a) isn’t
b) doesn’t
c) won’t
19. There … armchair in the bedroom.
a) is no
b) aren’t
c) isn’t
20. There … a carpet near the fireplace.
a) is no
b) aren’t
c) isn’t

  • №1
    1. a
    2. b
    3. a
    4. c
    5. a
    6. b.
    7. a.
    8. b.
    9. c
    10. b
    11. b
    12. c
    13. c
    14. a
    15. c
    16. b
    17. b
    18. b
    19. c
    20. a
    №2
    1. a
    2. c
    3. b
    4. c
    5. c
    6. b
    7. c
    8. b
    9. c
    10. a
    11. b
    12. c
    13. c
    14. c
    15. a
    16. b
    17. a
    18. a
    19. c
    20. c
  • 1.a. 2.a 3.c 4.c 5.c 6.a 8.b 9.a 10.a

See also:
Английский язык
Похожие записи

Комментарии закрыты.