1 Can he… English? a speaks bspeaking cspeak d tospeak2 What time … lunch? a does Jack has b Jackhasc do Jackhas d doesJack have3 … yo

1 Январь 0001 →




1) Can he
… English?






a) speaks 



b)
speaking 



c)
speak  



d) to
speak





2) What time … lunch?






a) does Jack has          



b) Jack
has


c) do Jack
has         



d) does
Jack have



3) … you
written the letter to our teacher?





a) shall   



b)
will  



c)
have  



d) having





4) When …
her homework?






a) Ella usually does  



b) does
Ella do usually 



c)
usually does Ella  



d) does
Ella usually do



5) If you
work hard, you … your exams well.





a) pass               



b) will
pass   



c) have
passed       



d) are
passing





6) He has
three children, … he?





a) don’t  



b)
hasn’t 



c)
haven’t            



d) hadn’t



7) My
brother … too young to do this work.





a) are                



b)
does 



c)
is                 



d) has



8) He …
friends in many towns.





a) is    



b)
are   



c)
have    



d) has



9) He … a
letter to his friend yesterday.





a) wrote              


b) will
write 



c) is
writing         



d) have written




10) Peter
is not at the university now, he … in his room.





a) read               



b) was
reading 



c) is
reading         



d) has
read



11) He …
taking his exam just now.





a) will    



b)
has      



c)
is        



d) was



12) Has
Fred got his books now? Yes, my brother … yesterday.





a) has given them to him  


b) gave
them to him


c) gave
to him them  



d) has
given to him them



13) Where
… on Sundays?





a) do Mike do        



b) Mike
goes


c) Mike
does go      



d) does
Mike go



14) … you
read anything by Dickens?





a) are   



b)
were   



c)
have       



d) was



15) They
invited him yesterday but he … .





a) didn’t yet say that yes


b) didn’t
yet say yes
 


c) hasn’t yet said that yes


d) hasn’t
said yes yet
 





16) If I
… James  I … happy to give him the present.






a) will see … am    



b) see …
will be


c) see …
am         



d) will
see … will be



17) She’d
written that before, …?





a) didn’t she       


b)
wouldn’t she


c) hadn’t
she       



d)
shouldn’t she





18) Which
… the longest river in Great
Britain?






a) has     



b)
have    



c)
is       



d) does



19) Her
sister … many English magazines.





a) is      



b)
has     



c)
have     



d) are





20) A cat
is  … animal.






a) a       



b)
an      



c)
the      



d) –



21) The
students … in the country next summer.





a) 
work            



b) are
working


c) will
work       



d) have
worked



22) Children
… in the garden now.



a) play


b)  have played 



c)
plays            



d) are
playing



23) … he
many good ideas?





a) have    



b)
has   



c)
are     



d) is


 24) Every
old palace has … strange stories.





a) his     



b)
their   



c) a       


d) its



25) Why …
you writing with a pencil?





a) do      



b)
have    



c)
had     



d) are



26. The
letter … in pencil and it was difficult to read it.





a) is writing      



b) has
written


c)
writes           



d) was
written



27. ‘Anna
Karenina’ … by L.Tolstoi.





a) has written      


b) was
written


c) was
writing      



d) wrote



28) These
new houses … two years ago.





a) were built  



b) have
built


c)
build            



d) building



29) But
the new school … next year.





a) will build       


b) will
be building


c) has
built        



d) will
be built





30) John
speaks English, but …?





a) does Margaret          



b) speaks
Margaret


c)
Margaret speaks        



d)
Margaret does


  • 1) c
    2) a
    3) c
    4) d
    5) b
    6) b
    7) c
    8) d
    9) a
    10) c
    11) c
    12)b
    13) d 
    14)c
    15)d
    16)b
    17)c
    18)c
    19) b 
    20)b

See also:
Английский язык
Похожие записи

Комментарии закрыты.